Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ? ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ?

Έπεσε στην αντίληψη μας πληροφορία οτι ήδη οι τράπεζες και εδω στην Ημαθία άρχισαν κατασχέσεις ακόμη και σε αυτοκίνητα.Μια τέτοια περίπτωση μας διηγήθηκε κάποιος αναγνώστης μας , γνωστή τράπεζα εκανε κατάσχεση σε αυτοκίνητο και ενω ο κάτοχος ειχε αποπληρώσει ηδη την μιση αξία του αυτοκίνητου η τραπεζα δεν δεχτηκε κανέναν διακανονισμό και προχώρησε ετσι ωμα στην κατάσχεση του αυτοκινήτου Χαρακτηρηστκα ο αναγνωσης μας ειπε ξερεις τι ειναι να πληρωνεις με το αιμα σου τις δοσεις και να βλεπεις να σου το περνουν?.Βέβαια δεν μας  κανει και τοσο εντύπωση πλεον καθως η ωρα της
μεγάλης σφαγής πλησιάζει και για τα σπιτια και για τα ακίνητα παντος τυπου,ειτε απο το κρατος ειτε απο τις τράπεζες και οποιος προλάβει,στο ανηλεές αυτο πλιάτσικο που υφίσταται ο εξαθλιωμένος Ελληνικός λαος.Παντως στην συγκεκριμένη περίπτωση γνωρίζουμε και την τράπεζα που εκανε την κατάσχεση και επιφυλασσόμαστε να ψάξουμε το θεμα δημοσιογραφικα λιγο παραπάνω.

1 σχόλιο:

  1. Κλαίει η ψυχή του άλλου από το άδικο. Τέτοια ετοιμαζόταν να κάνει και διευθυντής άλλης τράπεζας και τον πλάκωσε το ίδιο του το αμάξι. Γιατί το άδικο δεν ευλογείται από τον Θεό. Η απ-ληστΕία των τραπεζών δεν είναι δυνατόν να μένει ατιμώρητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ