Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! Το νέο επάγγελμα που ΣΑΡΩΝΕΙ στην χώρα μας και βγάζει μαύρα χρήματα!

Απίστευτα πράγματα και μάλιστα σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τι να μας πει η κάθε ΤΡΟΙΚΑ όταν οι Έλληνες έχουν μυαλό και μάλιστα τετραπέρατο. Το νέο επάγγελμα , έχει πλέον καθιερωθεί έξω απο μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και όχι μόνο .
Μαύρο χρήμα παντού …..
Τώρα μετά την αποκάλυψη … να δούμε τι θα μας πούνε .
Άκουσον Άκουσον …..
Η Απάτη που δεν μπορούν να σταματήσουν έχει κύκλωμα και μάλιστα καλά οργανωμένο .

Ακούστε πως γίνεται η όλη φάση : Εκμεταλλεύονται την κούραση και τις ουρές απο τις δημόσιες υπηρεσίες , με την αναμονή στα ταμεία να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο . Ο κόσμος αρχίζει να εκνευρίζεται και τα βάζει με τους υπαλλήλους της κάθε υπηρεσίας . Τα χαρτάκια της προτεραιότητας που υποτίθεται θα έβαζαν τάξη στο σύστημα παραμονής , έχει πάρει διαστάσεις … για πολλά γέλια .
Τότε έρχεται η ώρα που κάποιοι αρχίζουν την δουλειά .
Οι πανέξυπνοι τύποι είχαν πάρει νωρίτερα πολλά χαρτάκια προτεραιότητας σε κοντινά χρονικά διαστήματα , με αποτέλεσμα να τα πουλάνε έξω απο κάθε υπηρεσία με ένα μικρό ποσό ….. 3 – 5 ευρώ , με σκοπό να μην περιμένεις στην ουρά .
Οι άλλοι το κάνουν πιο νόμιμα …. Σου παίρνουν το νούμερο προτεραιότητας και αντί να περιμένεις εσύ ο ίδιος στην ουρά , περιμένει ο ίδιος και όταν έρθει η ώρα να πας στο ταμείο για εξυπηρέτηση σε παίρνει τηλέφωνο και έρχεσαι να τον αντικαταστήσεις . Αυτός είναι ο λεγόμενος ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΖΗΣ «ο άνθρωπος που περιμένει αντί για εσάς»
Αυτά είναι επαγγέλματα Κύριοι

 http://www.gnorizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ