Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αποζημιώσεις εκατομμυρίων στο τροχαίο της Εγνατίας.. Διεθνείς διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του πολύνεκρου τροχαίου στη Βέροια, καθώς η νταλίκα που προκάλεσε το ατύχημα δεν έφερε ελληνικές αλλά ξένες πινακίδες.

Διεθνείς διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του πολύνεκρου τροχαίου στη Βέροια, καθώς η νταλίκα που προκάλεσε το ατύχημα δεν έφερε ελληνικές αλλά ξένες πινακίδες.
Κύκλοι της αγοράς τόνισαν σχετικά στο IW, ότι τα θύματα του τροχαίου θα επιδιώξουν σε κάθε περίπτωση η υπόθεση των αποζημιώσεων να εκδικαστεί στην Ελλάδα, όπου ο νόμος προβλέπει καταβολές έως 1 εκατ. ευρώ για κάθε θύμα τροχαίου και έως 1 εκατ. ευρώ για το σύνολο των υλικών ζημιών ανά τροχαίο.
Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι αποζημιώσεις για τα θύματα είναι πολύ πιθανό να ανέλθουν σε
σύνολο σε αρκετά εκατομμύρια, δεδομένου ότι εκτός από τους 5 νεκρούς από το τροχαίο υπήρξαν και δεκάδες τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων παραμένουν νοσηλευόμενοι σε κρίσιμη κατάσταση.
Επίσης η ασφαλιστική θα επιβαρυνθεί και με 1 εκατ. ευρώ για τις υλικές ζημιές, που σε κάθε περίπτωση θα ξεπεράσουν το όριο ασφάλισης και η όποια διαφορά θα επιβαρύνει την ιδιοκτήτρια εταιρεία.
Ανεξάρτητα από τις υλικές ζημιές, το γεγονός ότι η νταλίκα προσέκρουσε και σε άλλα τρία φορτηγά προφανώς θα υποχρεώσει την ιδιοκτήτρια εταιρεία στο να καταβάλλει και άλλες αποζημιώσεις, αυτή τη φορά στις τρεις εταιρείες των οποίων η δραστηριότητα επλήγη από την καταστροφή των οχημάτων τους, καθώς και των εμπορευμάτων που μετέφεραν.

insuranceworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ