Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Βομβα απο την βουλευτη των ΑΝΕΛ Σ Ξουλίδου: Στέλεχος της ΝΔ μου έταξε 3 εκ. για να ψηφισω για προεδρο της Δημοκρατιας!! .Την καλύπτει ο Καμμένος,φωτια παιρνει το πολιτικο σκηνικο.

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό από την καταγγελία που έκανε απόψε, στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue Sky, η βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου. Η κυρία Ξουλίδου υποστήριξε πως έλαβε email, το οποίο έφερε την υπογραφή στελέχους της ΝΔ, στο οποίο της προτάθηκε να ανταλλάξει την θετική ψήφο της στο πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αντάλλαγμα το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Η κ.
Ξουλίδου επικοινώνησε τηλεφωνικά με το στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος επανέλαβε και τηλεφωνικά την πρόταση του.
Ο Πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, υποστήριξε πως ήταν ενήμερος για τα όσα κατήγγειλε η κα Ξουλίδου και μάλιστα προσπάθησε να παγιδεύσει το πρόσωπο που αποπειράθηκε να χρηματίσει την βουλευτίνα. Διευκρίνισε μάλιστα πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά.
Η βουλευτής της ΝΔ, κα Ζέτα Μακρή, η οποία άκουσε εμβρόντητη τα όσα καταγγέλθηκαν υποστήριξε πως το περιστατικό είναι εξαιρετικά σοβαρό και πως πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη. Το ίδιο υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης.
Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, υποστήριξε πως είναι ύποπτη η χρονική στιγμή κατά την οποία αναδεικνύεται το εν λόγω περιστατικό.

 http://www.usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ