Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ? ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕ.


Συμφωνα με τα ανεπισημα στοιχεια καθως δεν εχει εκδοθει ακομα Δελτιο Τυπου στις εσωκομματικες διαδικασιες που πραγματοποιηθηκαν για την συγκροτηση των προτασεων για τα ψηφοδελτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθια ειχαμε στην καλπη της ΟΜ Βεροιας τον Γρηγορη Γεωργιαδη στην πρωτη θεση τον Δημητρη Χαμπιδη στην Δευτερη και την Ευη Παπαγιαννουλη στην τριτη.Ακολουθουν η Μαριανθη Τουτουντζιδου και ο Βασιλης Αγγελης.Στην καλπη για την διευρινση
των εκτος Συριζα υποψηφιων πρωτος ηρθε ο Γ Ουρσουζιδης με δευτερο τον Τ Χατζηαθανασιου και τριτο τον Γ Κακαρη.
Στην Ναουσα  η Φρόσω Καρασαρλίδου και ο Κώστας Ορφανίδης ήταν οι δύο πρώτοι στην κάλπη των μελών, ενώ στην εκτός μελών, ο Κώστας Λαπαβίτσας ήρθε πρώτος με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη Αντωνία Χαρίση, και συμπληρώνει την τριάδα των προτάσεων της Νάουσας.
Στην Αλεξάνδρεια πρώτος ήρθε ο Χρήστος Αντωνίου, δεύτερη η Τάνια Τόζιου και τρίτος ο Γιωργος Σπυρίδης. Τέταρτος, εκτός προτάσεων ήρθε ο Λευτέρης Κιοσέογλου.
Βεβαια ολα θα κριθουν απο την Κουμουνδουρου και την επιτροπη εκλογων του Συριζα και ειναι ολα προωρα ,ακομη και να δουμε ονοματα αλλα απο αυτα που πρωτευσαν.Να σημειωσουμε οτι υπηρξαν προβληματα και εντασεις στην καλπη του Μακροχωριου καθως δεν εγιναν αποδεκτα τα αποτελεσματα καθως ειχαμε ενστασεις απο την ΝΕ για την συμμετοχη 48 περιπου ατομων που δεν πληρου
σαν τις προυποθεσεις για να ψηφισουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ