Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Αποφαση οργανωσης μελων ΣΥΡΙΖΑ Πλατεος 26-7-2015 για τις πολιτικες εξελιξεις.

Συντρόφισες και σύντροφοι
-Η λεγόμενη ''συμφωνία'' με τους δανειστές αποτελεί ενα 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ με άγρια μέτρα λιτότητας,ιδιωτικοποιήσεις,φοροκαταιγίδα,εργασιακή ομηρία και ασφαλιστική κατάρρευση για όλους τους εργαζόμενους.Μέτρα που παραβιάζουν την εντολή του λαού μας της 25ης Γενάρη,τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης μας,την εντολή του <<ΟΧΙ>> στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη,και την ελπίδα του λαού για ένα καλύτερο αύριο.
-Μετά απο 5 χρονια μνημονιακών πολιτικών που οδήγησαν την χώρα σε ανεπανάληπτη κοινωνική και οικονομική καταστροφή,βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης ιστορίας.Οι αποφάσεις της κυβέρνησης θα κρίνουν το μέλλον του λαού για δεκαετίες.Το πρωτοφανές σύστημα εκβιασμών,πιέσεων και τρομοκρατίας απο δανειστές και συστημικά ΜΜΕ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ανατρέψει τα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά του κόμματος και του κυβερνητικού προγράμματος,πάνω στα οποία χτίσαμε ισχυρούς δεσμούς με κοινωνικά,λαικά και ταξικά κινήματα που αποτελούν την μεγαλύτερη πολιτική επένδυση που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια,και η οποία δεν πρέπει να διαρραγεί.
-Είναι η ώρα το κόμμα στο σύνολο του,να περιφρουρήσει τον ριζοσπαστικό,αντιμνημονιακό χαρακτήρα του,τις συνεδριακές αποφάσεις του και τις δεσμεύσεις του απέναντι στην εργατική τάξη και τα λαικά στρώματα και να αποφύγει μια εξέλιξη με αρνητικές συνέπειες.
-Στην κατεύθυνση αυτή  κρίνεται απαραίτητη η άμεση σύγκλιση της Κ.Ε.,οι συνεδριάσεις όλων των κομματικών οργανώσεων και η σύγκλιση διαρκούς συνεδρίου του κόμματος.
-Στηρίζουμε την κυβέρνηση της Αριστεράς σημαίνει οτι την βοηθάμε να πετύχει τους προγραμματικούς της στόχους.Σημαίνει οτι το κόμμα και το κίνημα την βοηθάει να αποφύγει τις κακοτοπιές και την αναίρεση της φυσιογνωμίας της.
-Στηρίζουμε επίσης τις συντρόφισες και συντρόφους μας βουλευτές που δεν υπερψήφισαν την συμφωνία και εκφράζουμε την κάθετη αντίθεση μας με τοποθετήσεις που ζητούν διαγραφή 'η αποπομπή τους-τόσο όσον αφορά την ουσία τους,όσο και τον τρόπο της εκφώνησης τους απο τα μνημονιακά ΜΜΕ.Θεωρούμε τέτοιες ενέργειες ξένες προς τα ιδανικά της Αριστεράς.
-Δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στον Νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας,την εφαρμογή του οποίου θα αντιπαλέψουμε με κάθε μέσο.
-Θεωρούμε τέλος πως είναι επιτακτική ανάγκη η προετοιμασία του κόμματος και του Ελληνικού λαού για την απευθείας σύγκρουση με τους δανειστές και τα μεγάλα ληστρικά οικονομικά συμφέροντα,έχοντας στις επιλογές και την προοπτική της ρήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ